суббота, 28 апреля 2018 г.




        Вже стало доброю традицією у Копилівському ДНЗ «Ялинка» щоквітня урочисто відзначати День довкілля. Тож, цьогоріч квітневий сонячний день зібрав на урочисту частину, а пізніше і на подвірї садочка, вихованців, членів колективу, батьків та гостей, серед яких сільський голова Наталія Туркеніч та методист РМК Марина Павленко.
         Дітей та дорослих обєднала ідея збереження довкілля для майбуття. Тому сьогодні діти під керівництвом дорослих навчаються озеленювати та уквітчувати територію садочку, бережливо ставитися до живих істот, що мешкають у штучній водоймі: раків, равликів, риб, жабок та черепашок.
        Дійство відбувалось під завзяті, дзвінкі дитячі пісні: батьки із захопленням гуртували біля себе малят, розповідали про користь колективної фізичної праці.     
 Велике задоволення принесло всім учасникам трудового десанту споглядання невеличкої території, на якій спільними зусиллями було висаджено берізки та сосонки.
         За активність, працелюбність кожен з учасників зібрання одержав море задоволення, символічну медаль «Друг Природи» та солодощі.

Методист РМК                                                                                М.О.Павленко

Комментариев нет:

Отправить комментарий