пятница, 29 июня 2018 г.




         Заключне засідання РМО музичних керівників ДНЗ відбулось у відповідності до плану роботи РМК 27 квітня на базі Рунівщинського ДНЗ «Малятко». За простотою проблеми «Застосування класичних творів у різних видах музичної діяльності дошкільників на заняттях та у вільний час», яку розглянуто на засіданні, постала кропітка робота методичної служби та педагогічного коллективу, адже у доступній формі пропагувати дошкільникам класичну музику досить нелегко.
         Проте, досвідчені керівники музичні схвально спостерігали за представленими музичними фрагментами роботи за участю вихованців «Малятка», а молоді колеги переконалися у доцільності використання у повсякдень та на святкових дійствах у закладі дошкільної освіти  класичних музичних творів П.Чайковського, Л.Ревуцького, К.Стеценка, В.Філіпенка, М.Глінки, М.Лисенка, Д.Кабалевського, М.Дремлюги та інших композиторів.
         Керівником РМО музичних керівників ДНЗ Анною Черевко представлено цікаву презентацію щодо новітніх напрямків роботи у музичному вихованні дошкільників, адже вона нещодавно одержала серифікат про участь у дводенному науково-практичному семінарі при Полтавському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.
       
  Завершено засідання аналізом роботи РМО за 2017/2018 навчальний рік, який грунтовно проведено Анною Черевко та методистом РМК Мариною Павленко.







Методист РМК                                                                                 М.О. Павленко
        
          

Комментариев нет:

Отправить комментарий